NajMladi

Vse, kar morate vedeti o nas

Pridruži se Nam

Iščeš nova prijateljstva? Potrebuješ nov začetek? Si želiš nekaj več? Pridruži se mreži NajMladi! Poišči najbližjo NajMladi skupino, obišči naš dogodek in poveži se. Postani del velike Zgodbe, ki jo skupaj pišemo in nastaja med nami.

Naša Misija

Najstnikom in mladim omogočiti kraj, kjer se lahko svobodno izrazijo, sklenejo prijateljstva, ki res nekaj pomenijo, in prejmejo koristno usmeritev za svoje življenje. Vsak je dobrodošel!

Kaj Delamo

Tedensko se srečamo v skupinah po krajih, mesečno se dobimo na skupnih NajMladi dogodkih in čez leto organiziramo inspiracijske vikende. Povezuje nas Bog, ki nas ljubi, Jezus Kristus. Spremenil je mnoge, najbolj pa nas!

O nas

To smo mi

NajMladi se začne s preprostimi zgodbami mladih. Vsak drugačen in edinstven, vsak s svojimi sanjami, željami in idejami, pa vendar s podobnimi izzivi, vprašanji in iskanji. Kako najti in uresničiti svoj namen? Kako ravnati v odnosih? Kako reagirati v razočaranjih? Kako pomagati v svoji okolici? Kako se soočati s problemi? Kako najti partnerja? Kako ljubiti sebe in druge? Kako vplivati učinkovito in koristno? Ker vsak pride do teh razpotij, smo se odločili, da v sklopu tedenskih NajMladi srečanj ob zabavnem druženju, glasbi, igrah, smehu in še marsičem skupaj poiščemo odgovore v Svetem Pismu. Ta naj bo naše vodilo. Ob tem pa delimo svoje izkušnje, spodbude in nasvete.

Se najdeš v zgornjem opisu? Si želiš izvedeti kaj Bog pravi o tvojem življenju? Ti v življenju primanjkujejo prijateljstva, ki trajajo in veliko pomenijo?

Pridruži se nam! Vsak je dobrodošel!

O nas

#NajMladi dogajanje

NajMladi predstavlja mladinske skupine po Sloveniji, kjer mlade kljub različnosti povezuje želja po (tesnejšem) odnosu z Bogom in odkrivanju svojega lastnega smisla.

Skupine so različnih velikosti, namenjene dijakom in študentom. Pridruži se lahko kdorkoli.

Vsaka skupina ima svoje vodje, ki so vedno na voljo za pogovor, nasvet ali molitev. Tedenska srečanja v manjših skupinah so vedno obarvana z diskusijami o aktualnih mladostniških temah, glasbo, smehom in dobro voljo. Ob tem pa se skupine med seboj povezujejo z mesečnimi dogodki ter t.i. tabori, kjer skupaj preživimo nekaj dni v raziskovanju Božje besede, odkrivanja svojega namena in odličnih aktivnostih v zabavni družbi.