Life

Preberite si zgodbe, članke, nasvete in misli, ki jih Jezus ustvarja v našem svetu.

Na gori (ZMT 2020)

Na gori (ZMT 2020)

"Kdo se bo povzpel na Gospodovo goro, kdo sme stati na njegovem svetem kraju?" (Psalm 24,3) 

Zimski mladinski tabor 2020 je za nami in res lahko rečemo, da smo stali na Gospodovi gori - na kraju, kjer njegova prisotnost spreminja življenja, njegova ljubezen oprošča in daje nov začetek in kjer nam Bog jasno govori ter nam daje usmeritev za naprej. 

Priti na Gospodovo goro je odločitev, ki jo vsak od nas lahko sprejme dnevno. Je čas, ki ga načrtno vneseš v svoj vsakdan, ko utišaš vse ostale stvari, da lahko slišiš njegov glas. Takrat lahko v molitvi, branju njegove besede in slavljenju doživljaš njegovo prisotnost. Tako bo tvoj pogled na situacije drugačen in naučil se boš gledati na stvari iz drugačne perspektive. Vračaj se na ta kraj vedno znova, saj boš tako ustvaril prostor in priložnost, za Gospodovo delovanje, prav tako pa boš prejel moč, da vstopiš v prihodnost, ki jo ima Jezus zate. 

Upamo, da te bodo spodnji posnetki pastorja Ala Forca spodbudili, da ustvariš danes prostor, kjer boš lahko šel na Gospodovo goro. Ostani trden v tem in vztrajaj in verjamemo, da bomo lahko na poletnem taboru slišali mnogo čudovitih pričevanj ;) 

ZMT 20 – Petek, 28. februar: Al Force – Večerno bogoslužje

ZMT 20 – Sobota, 29. februar: Al Force – Dopoldansko predavanje

ZMT 20 – Sobota, 29. februar: Al Force – Večerno bogoslužje

ZMT 20 – Nedelja, 1. marec: Al Force – Nedeljsko bogoslužje

Sorodne objave: