IMPACT SLOVENIA 2018

6.7.2018 - 11.7.2018 v Maribor
IMPACT SLOVENIA 2018

Si pripravljen na neponovljivo izkušnjo? Si se pripravljen dati Bogu na razpolago kot še nikoli doslej? Želiš videti ozdravljenja in čudeže? Potem se nam pridruži to poletje, da skupaj ponesemo prebujenje na slovenske ulice v imenu Jezusove ljubezni!

Letošnji Summer Team bo sestavljen iz dveh delov. V prvem tednu bo v Sofiji v Bolgariji potekalo usposabljanje za ulično evangelizacijo z raznimi delavnicami ter z osebnim časom in doživetji z Bogom.

V drugem tednu Summer Teama se bomo razkropili po desetih državah Balkana, tudi v Slovenijo, da podelimo skozi glasbo, ples in pričevanja svoje doživetje z Bogom tudi med domačimi ljudmi, na slovenskih ulicah.
Naša baza bo v Mariboru, kjer se bodo odvijale različne delavnice, predavanja in čas, namenjen osebni duhovni rasti, na dvodnevno evangelizacijsko misijo pa se bomo odpravili tudi v Ljubljano.

Kaj
Impact Slovenia je del poletnega tabora Summer Team pod okriljem organizacije Jesus Revolution, ki želi doseči mlade z evangelijem.

Kdo
Mladi kristjani s celega sveta, ki želimo videti delovanje Božje moči v Sloveniji.

Kje in kdaj
Po enotedenskih pripravah na evangelizacijo v Bolgariji, bomo med 6. in 11. julijem na ulicah Maribora in Ljubljane pričevali o Božji ljubezni.

Več informacij in prijava na spletni strani: https://summer-team.si/

Podrobnosti dogodka:

  • 6.7.2018 - 11.7.2018
  • 10:00 - 21:00
  • Maribor